Extra projectleider gemeente Danny van der Roest

 

 

 

 

 

 

Er is een extra projectleider aangesteld in Goud voor de energie- en warmtetransitie. Graag stelt hij zich aan u voor:

“Samen met mijn collega’s werk ik aan de opgave om Gouda in 2040 aardgasvrij en CO2-neutraal te maken. Dit is een complexe opgave die veel invloed gaat hebben op de stad, uw wijk én uw woning. De gemeente zoekt naar een oplossing die haalbaar en betaalbaar is voor iedereen in Plaswijck maar dat kunnen wij niet alleen. Want er is helaas niet één oplossing die voor iedereen de beste is.

Daarom is het belangrijk dat wij als gemeente samenwerken met u, de bewoners(organisaties), VvE’s, ondernemers(verenigingen) en andere organisaties in Plaswijck. Ik snap goed dat dat er veel vragen en onzekerheden zijn. Tegelijkertijd zie ik ook veel enthousiasme en goede ideeën. Het is mijn taak om te luisteren naar al uw vragen, zorgen en wensen. Maar ook om alle goede ideeën en initiatieven vanuit de wijk te stimuleren en verder te brengen. Alleen door samen te werken en te luisteren naar elkaar komen we tot een goede oplossing voor Plaswijck.

Ik ben dus het ‘luisterend oor’ vanuit en de brug naar de gemeente. U mag mij dan ook altijd mailen of bellen met vragen of ideeën.

Hiervoor heb ik o.a. gewerkt bij RVO (team Duurzaam Bouwen) en heb ik mijn eigen adviesbureau gehad. Hier bekeek ik maatschappelijke vraagstukken vanuit het menselijke perspectief.

Samen met mijn vriendin Inge heb ik recent een woning uit 1924 gekocht. Hierbij heb ik ervaren wat het verduurzamen van een woning met zich meebrengt. Mijn vrije tijd vul ik vooral met vrienden en muziek (luisteren, maken en verzamelen).”