Geslaagde informatiebijeenkomst warmtetransitie Plaswijck Mammoet

 

 

 

 

 

 

Op dinsdag 15 november 2022 was er een startbijeenkomst voor bewoners van de wijk Mammoet. Hoofdonderwerp was wat de Goudse energie- en warmtetransitie kan betekenen voor de buurt. Hoe zijn de woningen in de Mammoet te verwarmen anders dan met aardgas? Is aansluiting op een warmtenet wenselijk en mogelijk? Of is een hybride warmtepomp, speciaal ontwikkeld voor de Mammoet, een oplossing? Welke adviezen, onderzoeken en collectieve wijkacties, specifiek voor de Mammoet, zijn eigenlijk nodig? Centraal stonden daarom de vragen, wensen, zorgen en suggesties van buurtbewoners bij de komende energie- en warmtetransitie. Voor een persoonlijke impressie van deze bijeenkomst klikt u op Impressie startbijeenkomst energie- en warmtetransitie Mammoet 15 november 2022.  Voor het verslag met alle bewonersrespons klikt u op  https://www.wijkenergie2804.nl/wijkinitiatieven/mammoet/