Bewonersbijeenkomst energietransitie 13 juni 2024

Geachte mede wijkbewoner,

Er zijn veel ontwikkelingen in de energie- en warmtetransitie, zowel landelijk als in Gouda en in onze wijk. Graag nodigen wij u daarom uit voor een informatiebijeenkomst op donderdag-avond 13 juni as.. Er komen verschillende onderwerpen en ontwikkelingen aan bod. Aanwezig is ook de gemeente Gouda. De bijeenkomst is speciaal voor de actieve bewonersgroepen in de wijk, maar elke geïnteresseerde wijkbewoner uit postcode 2804 is welkom. Wel is aanmelding nodig, vanwege de beperkte ruimte. U kunt zich al aanmelden via onderstaand formulier. Na afloop is er een informeel samenzijn met een hapje en een drankje.

Er komt nog informatie over de locatie en over het definitieve programma.

Graag tot ziens, met vriendelijke groet,
Energiecoöperatie WijkEnergie2804
Postbus 2103
2800 BG Gouda
06 239 56 999